Jimi Hendrix

Nu har den svenska speltillverkaren NetEnt kommit ut med ytterligare en ny slot i serien NetEnt Rocks. Den första var Guns N' Roses som släpptes i början på året och nu är det dags för ännu en stor rocklegend. Nämligen Jimi Hendrix. Han var en av de största på 60-talet och tog hela världen med storm. En otroligt begåvad och kreativ musiker, som körde sitt eget race. För att hylla denna rocklegend har NetEnt tillägnat Jimi Hendrix en egen slot.

Grafik

Jimi Hendrix-sloten går i retrostil och man har valt att göra allt animerat. Spelet är väldigt detaljrikt och grafiken håller hög kvalitet. Symbolerna är Jimi Hendrix själv, hans gitarr, peace-märket och andra kända flower power-symboler. Bakgrunden varierar från öken till färgglada drömlika scener från hav och rymd i märkliga kombinationer. Där finns även många små animationer som dyker upp här och där under spelets gång och gör spelet levande. Musiken är givetvis Jimi Hendrix egen och det är många av hans mest kända verk som kommer att höras ur högtalarna och det här spelet kommer att rocka.

Bonusmaterial

Det finns massor av bonusfunktioner i Jimi Hendrix-sloten så här har man chansen att vinna stort. Gratisspinn får man om det kommer upp minst fyra Red Guitar. Symbolerna låses fast och man får en ny snurr. Kommer det upp en ny likadan gitarr får man en ny snurr och så håller det på tills man inte får fler nya gitarrer. Har man tur kan detta pågå ganska länge. Spelet innehåller även en symbol som förvandlar alla symboler till wilds, men den måste dyka upp på hjulet längst till vänster för att den ska fungera.

Scatter symboler

Detta är den största bonusfunktionen i spelet och aktiveras om man får tre scatter-symboler på hjulen 3,4 och 5. Det är en Pick & Klick-funktion, där man klickar på en symbol av en högtalare. Får man tre likadana vinner man. I detta läge kan man få fyra olika bonusar.

Coin win - Där man vinner 8-30 gånger sin insats.

Little wins – Här får man mellan 6-12 gratisspinn med ett antal wilds.

Crosstown traffic – Här få man 6 gratisspinn och en ny wild som dyker upp på ett nytt hjul för varje spinn.

Purple haze – Ytterligare gratisspinn. Mellan 6-12, samt en hög med wilds.

Även om man inte är en rockfantast är det här spelet värt att prova. Spelet kommer garanterat få dig att rocka med i både musik och animeringarna.